Lisää onnellisuutta päivään!

Tässä muutama vinkki onnellisempaan päivään!

1. Arvosta elämääsi päivittäin. Ole kiitollinen siitä, että saat elää tänään – se on lahja.

2. Vietä aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka saavat sinut hyvälle fiilikselle.

3. Pysy kaukana negatiivisista ihmisistä, jotka saavat sinutkin ajattelemaan negatiivisesti.

4. Pyri oppimaan jotain uutta joka päivä.

5. Yritä aina etsiä ratkaisua, älä jää vellomaan ongelmiin. Jos elämässäsi ei ole jokin kohdallaan, etsi ratkaisu – sellainen löytyy aina. Se joka haluaa keksii keinot, se joka ei halua keksii selitykset.

http://thlnkdifferent.tumblr.com/

http://thlnkdifferent.tumblr.com/

6. Liiku – meidät on tehty liikkumaan ja se saa meidät hyvälle fiilikselle. Kuinka montaa kertaa olet katunut liikkumaan lähtemistä jälkeenpäin?

7. Anna anteeksi. Opettele päästämään irti vanhoista asioista. Ole se ”bigger person” ja luovu turhista kaunoista. Vanhoissa asioissa kiinni pysyminen ei vie eteenpäin, joten suuntaa katse eteenpäin ja jätä vanhat jutut taaksesi!

8. Anna kiitosta ja tee pieniä hyviä tekoja. Toisten auttaminen ja kiitoksen antaminen tuottavat molemmille osapuolille hyvää mieltä. Haastamme sinut tekemään kolme pientä hyvää tekoa tänään – kokeile miten ne piristävät päivääsi!

9. Käytä aikasi oikeasti tärkeisiin asioihin. Hyppää ajassa eteenpäin elämäsi viimeisiin vuosiin – kun katsot taaksepäin sieltä, mihin asioihin kiinnittäisit huomita? Terveys, läheiset ja rakkaat ihmiset?

10. Pysähdy hetkeksi, keskity nykyhetkeen ja mieti miten pitkälle olet päässyt. Taputa itseäsi olkapäälle ja anna itsellesi tunnustusta – olet hyvä tyyppi! :)

 

Haluatko pysyä ajan tasalla liikkumiseen ja terveelliseen elämäntapaan liittyvissä asioissa? Tykkää Fitlandiasta facebookissa!

Päivitetty viimeksi 08.08.2015

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *