Mahdoton vs. melkein mahdoton

Ero mahdottoman ja mahdollisen välillä on yleensä korviemme välissä. Mahdottoman merkitys muuttuu täysin, jos mieleemme tulee yksi pieni sana, ajatus: ”melkein”. Jos uskomme jonkun aiemmin mahdottomalta tuntuneen asian olevan ”melkein mahdollista”, olemme onnistuneet muuttamaan ongelman haasteeksi. Jos maratonin juokseminen, käsilläkävely tai muu iso tavoite tuntui ennen mahdottomalta ja jonain päivänä se muuttuu ”melkein mahdottomaksi”, olet jo pitkällä tavoitteesi mahdollistamisesta.

http://the-thingswesay.tumblr.com/

http://the-thingswesay.tumblr.com/

Vaikein asia tässä onkin kyky nähdä ja uskoa ”melkein” osaan.

Mieti niitä asioita, joissa olet aiemmin ylittänyt itsesi. Olivatko ne joskus mahdottomia, joista tuli ensin melkein mahdottomia, ja sitä kautta totta?

Mitkä asiat ovat sinulle mahdottomia? Olisivatko ne sitten kuitenkin ”melkein mahdottomia”? Tehdään mahdottomasta mahdollista!

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *