Opastusta Foam ja Rumble Rollereihin

Putkirullat eli ”foamrollerit” ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina hurjasti. Syykin on tähän selvä – tuolla muutaman kympin hintaisella ”köyhän naisen hierojalla” omatoiminen lihashuolto on äärettömän helppoa. Esimerkiksi juoksulenkistä arkoja pohkeita voi rullailla auki vaikka tv:tä katsellessa tai selkärangan lukkoja availla muiden arkiaskareiden lomassa.

Foam rollereiden ohella markkinoille ovat tulleet hiljattain hieman ”kovempikouraiset” ”Rumble Rollerit”. Foam Rollerista Rumble Roller erottuu jo aggressivisen ulkonäkönsä puolesta sen pinnalla olevien joustavien nappuloiden ansiosta.

Rumble Roller Compact Blue

Fitlandian vieraskirjoittajana useammassakin artikkelissa toiminut Jukka Mäennenä on koostanut Foam- ja Rumble Rollereiden käytöstä kattavan oppaan, johon kannattaa tutustua olitpa sitten aloitteleva tai kokeneempi rullailija.:) Jukan oppaaseen pääset tästä.

 

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan 

Päivitetty viimeksi 05.05.2014

Artikkeli ei ole sponsoroitu artikkeli.

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *