Tee hyvää itsellesi ja muille – osallistu joulujuoksuun!

Kevät ja kesä ovat täynnä erilaisia juoksutapahtumia ja lenkkipolut ruuhkaisia juoksijoista. Syksyn tullen valitettavan moni ”ripustaa lenkkarit naulaan” ja siirtyy liikkumaan sisätiloihin, vaikka syksy olisi monessakin mielessä erinomaista aikaa ulkoilulle ja juoksulle.

 

Syksy on hyvää aikaa juoksulle muun muassa näistä syistä:

– Talvella iso osa ajasta vietetään sisätiloissa, joten ulkona kannattaa liikkua niin pitkään kuin mahdollista – talvella ehdit kyllä viettää aivan riittävästi aikaa sisällä.

– Syksyllä ilmat ovat viileämmät kuin kesällä, mikä tekee lenkkeilystä vähemmän hiostavaa.

– Raikkaat syksyiset säät piristävät mieltä pimeämmän ajanjakson keskellä.

Ulkona luonnossa liikkumalla kohollaan oleva verenpaine, syke ja lihasjännitys alenevat.

– Juoksemaan on syksylläkin helppo lähteä ja juokseminen on ”aikatehokas” harrastus  – laitat vain kengät jalkaan ja lähdet liikkeelle!

9e52b67b5e5b4922f001d905b614579b_f564

Kuva: joulujuoksu.fi

Voit saada syksyysi lisää juoksumotivaatiota ilmoittautumalla mukaan Helsingissä 5.12.2015 järjestettävään Joulujuoksuun. Joulujuoksun järjestää Pelastakaa Lapset Ry ja tapahtuman tarkoitus on viettää iloista urheilupäivää sekä auttaa kotimaan hädänalaisia lapsia selviytymään vaikeiden aikojen yli.

Joulujuoksun juoksureitti kulkee kauniin Töölönlahden ympäri ja sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, sillä matkan voi juosta tai kävellä.  Parhaat asut palkitaan ja luvassa on iloista joulutunnelmaa!  Voit auttaa lapsia juoksemalla myös missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Voit aloittaa harjoittelun joulujuoksuun Fitlandian helpolla 5 viikon juoksuohjelmalla, jonka löydät täältä. Mikset ilmoittautuisi tapahtumaan saman tien ja aloittaisi harjoittelemaan vaikka jo tänään? :)

Osallistumalla tapahtumaan olet mukana antamassa lapsille lahjan, joka kestää joulun yli. Haasta siis itsesi, kaverisi ja työporukkasi mukaan! Hyvän tekeminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

 

Fitlandia.fi on tapahtuman markkinointikumppani.

Päivitetty viimeksi 03.11.2015

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *