Tee-se-itse -mehusmoothie

Kauppojen kymmenet mehulaadut eroavat toisistaan hyvin paljon, ja valitettavasti monet niistä sisältävät lisättyjä sokereita, makeutusaineita, maku- ja säilöntäaineita. Tässä yksi helppo resepti, jolla valmistat itsellesi blenderillä raikkaan mehusmoothien muutamassa minuutissa ilman lisättyjä sokereita tai makeutusaineita:

Mehu_fitlandia

1 pieni pussillinen pirkka/rainbow/tms. smoothie –hedelmäsekoitusta (pakkasesta otettuna antaa raikkaan viileän maun mehusmoothiehen)

1 päärynä

1 appelsiini

1 kiwi

1/2 banaani 

Kylmää vettä

–> laita blenderiin ja sekoita

Voit luonnollisesti vaihdella hedelmiä oman makusi mukaan ja korvata valmiin smoothie-hedelmäsekoituksen tuoreilla hedelmillä ja lisätä joukkoon jääpaloja.

Mehuja tehdessäsi ota huomioon se, että vaikka hedelmät ovat terveellisiä, ne sisältävät hedelmäsokerista johtuen jonkin verran kaloreita. Esimerkiksi edellä mainitulla ohjeella tehty mehusmoothie sisältää noin 280 kcal. Voit tarkistaa oman mehusmoothiesi energiamäärän helposti esimerkiksi finelin ruokakorilaskurilla.

Sitten vain kehittelemään omia uusia terveellisiä ja maistuvia mehureseptejä!

Tykkää Fitlandiasta facebookissa ja pysy ajan tasalla terveellisiin elämäntapoihin liittyvissä asioissa!

Päivitetty viimeksi 10.11.2015

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *