Tehokas neljän liikkeen trx-/rengastreeni ylävartalolle

Tällä videolla esittelyssä neljän liikkeen tehokas kehonpainotreeni. Tämän treenin voit tehdä joko TRX:llä tai vastaavalla hihnalla tai voimistelurenkailla kuntosalilla tai missä tahansa, johon voi kiinnittää renkaat/hihnan.

 

 

Kiinnitä liikkeissä huomiota seuraaviin asioihin:

Liike 1.) Soutu+laskeutuminen: Pidä soutuliikkeessä kroppa täysin suorassa, keskivartalo ja pakarat kovassa jännityksessä. Soudettuasi itsesi ylös nosta vartalosi asento pystyyn ja laskeudu jarruttaen alas vähän kuin tulisit leuanvedosta alaspäin. Voit säätää liikkeen haastavuutta vartalosi kulmaa muuttamalla.


Liike 2.) W Deltoid Raise: Ota myötäote ja vedä kätesi suorakulmassa asennossa taakse. Tunne liike yläselässä lavan alueella. Voit säätää liikkeen haastavuutta vartalosi kulmaa muuttamalla.


Liike 3.) Hauiskääntö: Pidä olkavartesi suorana mahdollisimman paikallaan ja käännä kyynärvarsia itseesi päin. Purista erityisesti liikkeen lopussa hauiksista kaikki irti! Voit säätää liikkeen haastavuutta vartalosi kulmaa muuttamalla.


Liike 4.) Ojentajapunnerrus: Kyseessä on haastava liike, joten aloita hyvin pystystä asennosta. Pidä keskivartalo ja pakarat tiukkana ja olkavarret mahdollisimman paikallaan. Taita kyynärvarret päälakesi päälle tai vielä kauemmas ja punnerra ojentajilla kätesi suoraksi.

Tee monipuolinen 10 minuutin lämmittely ennen harjoitusta. Lämmittelyn jälkeen voit tehdä jokaista liikettä 3-4 sarjaa 8-10 toistoskaalalla. Pidä sarjojen välissä 1-2 minuuttia palautusta.

 

Kirjoittaja on urheiluopistojen Personal Trainer ja Fitlandian perustaja.

Lisää treenivideoita löydät Jussin instagram-profiilista @jupekki sekä Fitlandian youtube-kanavalta.

Päivitetty viimeksi 28.09.2015

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *