Toimi kuin olisit jo!

Kun haluat muuttaa itsessäsi jotain, kokeile toimia kuten muuttamasi asia olisi jo toteutunut tai kuin olisit jo sellainen tyyppi, joka haluaisit olla.

Jos haluat elää terveellisemmin, erilaisia valintoja tehdessäsi voit miettiä: ”Mitä terveellisiä elämäntapoja noudattava henkilö tekisi tässä tilanteessa?”. Tätä voi soveltaa niin ruokakaupassa kuin ravintolassakin valintoja tehdessä tai miettiessä mennäkö paikkaan X autolla vai pyöräillen.

Tätä samaa keinoa voi soveltaa myös elämän muihin osa-alueisiin: kun tunnet itsesi epävarmaksi niin ajattele millä tavalla rohkea ja itsevarma henkilö toimisi samassa tilanteessa. Jos pystyt näkemään sen mielessäsi, pystyt myös toteuttamaan sen itse käytännössä!

Tieteellinen tutkimus osoittaa, että pelkästään olemalla 2 minuutin ajan ryhdikkäässä ”power posessa”, pystyy lisäämään omaa pystyvyyden tunnetta. Samainen tutkimus osoittaa, että muutoksia tapahtuu oikeasti myös hormonitasolla: testosteronitasot nousevat ja stressihormonit laskevat!

Source: http://richardshealthmusings.com/power-pose-to-increase-confidence-and-lower-stress/

POWER POSE. Source: http://richardshealthmusings.com/power-pose-to-increase-confidence-and-lower-stress/

Siispä – toimi kuin olisit jo! :)

HOX! 12.9. starttaavan Fitlandian tehotreenisyksyn ilmoittautuminen on auki – lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *