Tonnikala-pastasalaatti

Tämä tonnikala-pastasalaatti on yksinkertainen ja helppo tehdä, mutta on sitäkin maistuvampi.
Tonnikala-pastasalaatti (5-6 annosta)
5dl Torinon tricolour- simpukkapastaa
1 lihaliemikuutio
1 pss herne-maissi-porkkanaa
2 tlk tonnikalaa öljyssä
2 omenaa
2 suolakurkkua
1 pullo Saarioisen sinappista salaatinkastiketta
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan lihaliemessä. Sulata herne-maissi-porkkana, kuori ja pilko omenat pieniksi paloiksi. Pilko myös suolakurkut. Valuta hieman öljyä pois tonnikaloista ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada sekaan pullo (tai makusi mukaan) Saarioisen salaatinkastiketta ja anna mausta pari tuntia jääkaapissa. Huom, salaatti ”imee” todella paljon kastiketta maustumisvaiheessa, eli kastiketta todellakin kannattaa kaataa reippaasti sekaan ja vaikka lisätäkin maustumisen lomassa. Itselläni ainakin kuluu kokonainen pullo!
—
FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan
Päivitetty viimeksi 24.08.2013