Uusia puolimaratonohjelmia!

Kesä lähestyy ja juoksuinto kasvaa sen mukaisesti! Juoksusta kiinnostuneiden iloksi Fitlandian treenioppaiden joukkoon on ilmestynyt Helsinki City Run -yhteistyön tiimoilta uusi juoksuopas, jossa on valittavana kolme erilaista 8 viikon puolimaratonohjelmaa. Helsinki City Runiin on aikaa hieman alle 8 viikkoa, joten vielä ehdit hyvin ottaa vastaan haasteen  puolimaratonin juoksemisesta! Jos tuntuu, että HCR tulee liian nopeasti niin voit hyvin soveltaa opasta kesän muihin juoksutapahtumiin!

HR2-980x320

Fitlandian oma Kohti HCRää juoksukouluporukka harjoittelee vastaavanlaisilla juoksuohjelmilla ja heidän edistymistään voit seurata Kohti HCRää! -blogissa. Vielä hienompi juttu on, jos otat itse tavoitteeksesi puolimaratonin ja etenet Fitlandian porukan mukana! Blogista voit lukea juoksijoiden kuulumisten lisäksi juoksuvinkkejä ja infoa tulevasta Helsinki City Runista!

Specsavers Helsinki City Runille voi ilmoittautua 31.3.2014 asti osoitteessa www.helsinkicityrun.fi, joten vielä ehdit mukaan! :)

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *