Uusin ajatuksin kohti uutta vuotta!

Vuoden vaihtuminen häämöttää ja monet ovat joulun rentoutumisen jälkeen into piukeana suunnittelemassa uuden elämän aloittamista heti vuoden alusta.

Harmittavan usein vuoden vaihteen tienoilla tehdyt hienot suunnitelmat ovat kuitenkin unohtuneet jo tammikuun loppuun mennessä ja elämä on ajautunut vanhojen rutiinien ohjaamaksi. Kokeiltaisiinko vuonna 2015 tehdä asiat hieman eri tavalla – pysyvämmin muutoksin?

Haastan SINUT kokeilemaan aktiivisesti uusia juttuja treenissäsi ja elintavoissasi tammikuun ajan. Vain kokeilemalla uusia asioita ja rikkomalla rutiineja, voit saavuttaa kehitystä ja pidät mielenkiinnon yllä pitkällä tähtäimellä! Kokeilemalla uusia juttuja voit myös löytää aivan uudenlaista innostusta, mikä johtaa usein kuin automaattisesti pysyvämpiin muutoksiin.

new-year

Tässä muutamia juttuja, joita haastan sinut kokeilemaan tammikuussa/tammikuun ajan:

Lisää päivittäiseen ruokavalioosi yksi hedelmä lisää. Jos pystyt tekemään tämän tammikuun ajan päivittäin niin luultavasti siitä tulee pysyvä (terveellinen!) lisä ruokavalioosi!

Käytä ainoastaan portaita hissin sijaan tammikuun ajan.

Näyttökuva 2014-9-5 kello 10.04.04

Ilmoittaudu liikuntakurssille ja opi uutta! Esimerkiksi Helsingissä UniSport tarjoaa kursseja joka lähtöön: http://bit.ly/1vCW0CS

Pidä treenipäiväkirjaa treeneistäsi tammikuun ajan.

Kokeile kolmea erilaista liikuntamuotoa tammikuussa.

Päätä itsellesi tavoite ja lyö se lukkoon!

Takaan, että jos pystyt toteuttamaan yhdenkään näistä mainitsemistani asioista niin olet erittäin tyytyväinen, kun tammikuu vaihtuu helmikuuksi – sinulla on pelkästään voitettavaa!

Tsemppiä uuteen parempaan ja aktiivisempaan vuoteen 2015!

Kirjoittaja Jussi Pesola on Fitlandian perustajajäsen, Liikunta- ja hyvinvointisuunnittelija UniSportissa sekä intohimoinen liikkuja.

Päivitetty viimeksi 29.12.2014

Jussi Pesola

Jussi Pesola, FITLANDIA.fi

Kirjoittaja on Fitlandian perustajajäsen, Urheiluopistojen Personal Trainer, valmentaja ja intohimoinen kilpakuntoilija.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *